INDEX

Category : Забава

Editor's Picks Забава од 7 до 77

Што е „Тајната на Страдивариус“

nenad
Антонио Страдивариус ги направи најпрекрасните виолини на светот. Живеел во 1700тите во Кремона, Италија. Денес, виолините на Страдивариус се оценети како најдбро направени било кога...