ИНДЕКС – портал за знаење
ПочетнаLED декоративни ламбиДве срца со пеперутки

Две срца со пеперутки

1.300,00 ден

Доколку сакате да се напише текст на производот или било каква забелешка, напишете во полето. Доколку сакате да изгледа исто како на сликата, оставете го полето празно.

SKU: Не е достапно Категорија

Дополнителни информации

Боја

Црвена, Бела