ИНДЕКС – портал за знаење

длабока река

Македонија

Водопадот на Длабока река

Nenad
  Водопадот на Длабока река се наоѓа на масивот Кораб под Мала корабска врата, на кањонот на Длабока река. Водопадот се напојува од снеговите што...