ИНДЕКС – портал за знаење

змии

Светот на животните

Дали змиите имаат коски

Nenad
Ако некогаш сте виделе како змиите се движат, иако тоа било на телевизија, мора да сте се запрашале две работи.  Прво, како змијата воопшто се...