ИНДЕКС – портал за знаење

уран

Астрономија

Уран – планета со најдолги годишни времиња

Nenad
Во овој период се изнаслушавме околу приказни дали има или не живот на Марс. Еве неколку интересни податоци и за планетата Уран. Оваа планета има...