ИНДЕКС – портал за знаење
Економија

Како бисквитот за кучиња стана идеја од милион долари

Бисквитите за кучиња денес се користат секаде и во секое време од страна на луѓето кои имаат домашни миленичиња.
Ова било идеја на Американец по професија електричар. Многу малку се разбирал во индустрија, но оваа негова идеја стана бизнис од милиони долари низ целиот свет.

Ако разбирате англиски, погледнете го видеото на следниот линк

Во оваа категорија