ИНДЕКС – портал за знаење

Љубов

Љубов

Кои се најчестите причини кои пречат за сексуалниот живот

Nenad
Има десетина причини кои ги спречува жените да имаат секс во текот на неделата, колку што сакаат. Често жените се многу изморени од работата и...
Editor's Picks

Налеј, Налеј, љубовна приказна која ги руши сите рекорди со 550 000 прегледи за 24 часа

Nenad
Спотот за водечката нумера на серијата Македонија “Налеј, налеј“ кој ја доживеа својата промоција пред само 24 часа ги запали социјалните мрежи и во буквална...
Editor's Picks

Македонија е љубовна приказна руши рекорди

Nenad
Водечката  нумера на  серијата „Македонија “Налеј, налеј“,ја доживеа својата промоција и само за 24 часа има преку 150.000 прегледи на социјални мрежи. Нумерата која е...
Љубов

Што забележуваат прво жените во еден маж?

Nenad
Излегува дека првото нешто што жените забележуваат во еден маж, не е мускулестото тело, туку насмевката, пишува “Дејли стар”. Целта на истражувањето, направено во Велика...
Љубов

Мали тајни кои мажите , сакаат да ги знаете

Nenad
Бесконечно долги разговори со пријателките, детално анализирање на најразлични ситуации, самопомагачки книги и многубројни бескрајни дебати посветени на машко-женските односи. Се чини дека жените упорно...
Љубов

Седум причини зошто треба почесто да се прегрнуваме

Nenad
Прегрнувањето е позитивна и исклучително топла форма на комуникација која пренесува љубов, приврзаност, благодарност, родителска поддршка, пријателска грижа, охрабрување и сл. Прегратката дава одлично чувство...