ИНДЕКС – портал за знаење
Салони за масажа

Energi Studio

Ако сакате да се опуштите, да избегате од секојдневните обврски и да заборавите на брзиот начин на живот, Energi studio е вистинско место за релаксација. Прекрасниот модерен амбиент распростанет на повеќе од 120 м2, заедно со мирната и комфорна атмосфера ќе ви овозможат кратко луксузно и пријатно уживање. Тука ќе ве пречека професионален тим кој повеќе од 15 години се грижи за убавината на жените, притоа строго почитувајќи ги принципите на деловност, етика, континуирана едукација и следење на највисоките стандарди за квалитет при избор на козметички услуги и препарати.

Во оваа категорија