ИНДЕКС – портал за знаење
Салони за масажа

Sky Wellness

„Sky Wellness“ е велнес центар со седиште во главниот град на Македонија, Скопје. Располагаме со најсовремена опрема и во нашата спортска сала и во спа делот. Во нашата сала на располагање ви се најдобрите машини, калибрирани тегови, олимписки шипки за кревање тегови, справи за кардио, јога и опрема за пилатес. Едноставно кажано, ние сме место каде што можете да уживате, да го подобрите здравјето и да го воздигнете својот дух.

Во оваа категорија