ИНДЕКС – портал за знаење

здравје

Медицина

Што е матичен млеч ?

Nenad
Матичниот млеч го произведуваат пчелите доилки и е единствена храна со која се храни матицата во текот на целиот свој живот. Поради тиа матицата е...