ИНДЕКС – портал за знаење

македонија

Македонија

Водопадот на Длабока река

Nenad
  Водопадот на Длабока река се наоѓа на масивот Кораб под Мала корабска врата, на кањонот на Длабока река. Водопадот се напојува од снеговите што...