ИНДЕКС – портал за знаење

универзум

Астрономија

Колку е голем универзумот?

Nenad
Никој не може да биде сигурен, затоа што никој не може да го види целиот универзум. Досега најодалечената ѕвезда од земјата која што научниците ја имаат откриено е...