INDEX

Category : Астрономија

Editor's Picks Астрономија од 7 до 77 ФАКТИ

Водич низ нашата Галаксија, Млечен пат

nenad
Како би го потпишале писмото адресирано до непознато другарче во друга галаксија? Одговорот е следен: покрај стандардните улица, град и држава, би морале да додадете...