ИНДЕКС – портал за знаење

Nenad

Editor's Picks

Што е „Тајната на Страдивариус“

Nenad
Антонио Страдивариус ги направи најпрекрасните виолини на светот. Живеел во 1700тите во Кремона, Италија. Денес, виолините на Страдивариус се оценети како најдбро направени било кога...