ИНДЕКС – портал за знаење
Editor's Picks

Македонија е љубовна приказна руши рекорди

Водечката  нумера на  серијата „Македонија “Налеј, налеј“,ја доживеа својата промоција и само за 24 часа има преку 150.000 прегледи на социјални мрежи. Нумерата која е носечка во ТВ серијата ги руши рекордите по гледаност и прибира само позитивни коментари, предизвикува воодушевување на социјалните мрежи. Серијата „Македонија“ е со историска дематика, беше пропратена со контраверзи и цензура за нејзино прикажување

Текст кој буди волшебни емоции
„Љубов моја, целиот живот мислам само на тебе… Те сакав жив… А те мразам мртов.

Зар таа те сакаше повеќе од мене? Зар нејзината прегратка е потопла од мојата?

А ти… ти истрча да те прегрне толку страсно, толку силно и…засекогаш. Те мразам како што ги сакав твоите бакнежи, твоите допири и шепот… Зошто ме остави за неа, засекогаш ? Зошто?

Која е Македонија? Што е Македонија?“

 

 

Во оваа категорија