ИНДЕКС – портал за знаење
Мода

Спортската елеганција никогаш не излегува од мода

Доколку сте изморени од високите потпетици а сепак сакате да изгледате елегантно, комбинацијата на сако со патики е одличен избор. Додадете малку спонтаност во вашиот стил и истовремено да изгледајте софистицирано. Спортската елеганција никогаш не излегува од мода.

Во оваа категорија